Bemutatkozás


Labádi Mónika vagyok,1993-óta foglalkozom gyerekekkel. Egészségügyi végzettségemmel kezdetben bölcsődében dolgoztam, később az ELTE Óvodapedagógus szakán szereztem meg a diplomám, ugyan itt tettem fejlesztőpedagógiai szakvizsgát is.

Első gyermekem születéséig fejlesztő óvodapedagógusként dolgoztam. Szakterületem a mozgásfejlesztés. Az óvodai mindennapokban, ill. a terápiák kapcsán gyakran találkoztam megkésett, vagy az átlagostól eltérő ütemben fejlődő kisebb és nagyobb gyermekekkel.

A mozgásterápiák mellett a fejlesztőpedagógiai tanulmányok mellé egyéb-kognitív terápiákat is elsajátítottam, magyar ill. angol nyelven. Mindezek mellett babamasszázs oktatással is foglalkozom.

2010 őszén gyógypedagógus-logopédus kolléganőmmel létrehoztuk a Mocorgóház Képességfejlesztő Központot, ahol második gyermekem születéséig játékos angol foglalkozásokat, terápiás órákat vezettem babáknak és ovisoknak.

Mivel én is a lakótelepen lakom, tapasztalatom, hogy sajnos nincs a közelben olyan kis létszámú  babafoglalkozás, ahova ne kéne buszra-autóba szállni és ugyan ez elmondható az óvodás foglalkozásokról is. Innen jött az ötlet, hogy létrehozzuk a Poronty Akadémiát, ahol kis csoportban minőségi szolgáltatást szeretnénk nyújtani, mindezt elérhető áron.